Van der Valk hotel Drachten

Sjoerd Langebeek, eigenaar van Van der Valk Hotel Drachten, heet u van harte welkom voor het Nederlands Kampioenschap dammen, editie 2023! “Wij zijn vereerd deze gelegenheid te mogen faciliteren en staan klaar om jullie verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.”

Van der Valk hotel Drachten
Van der Valk hotel Drachten

Het hotel staat al meer dan 20 jaar bekend om de vriendelijke service met een verrassende invulling. Van der Valk biedt comfort en is toegankelijk voor iedereen. De locatie is gelegen aan de A7 en is tevens uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer door het naastgelegen busstation. Zegt u Friesland, dan zegt u prachtige natuurlandschappen. Van der Valk Hotel Drachten is dan ook omringt door prachtige wateren, bossen en duinen, zoals Nationaal Park De Alde Feanen en de Bakkeveense Duinen.

Het Nederlands Kampioenschap dammen vindt plaats in de vergaderruimtes van het hotel, die van alle moderne faciliteiten zijn voorzien. “Samen met mijn team zorg ik ervoor dat het de deelnemers van het damtoernooi aan niets zal ontbreken”, aldus Sjoerd Langebeek (vierde generatie Van der Valk).

Van der Valk Hotel Drachten kijkt uit naar uw komst, wenst u veel succes en veel plezier tijdens het Nederlands Kampioenschap dammen. Moge de beste winnen.

Met vriendelijke groet,

Sjoerd Langebeek

Namens team Van der Valk Hotel Drachten

Hoofdarbiter:

 Speelrooster  NK Dammen 2023:

Overige activiteiten:

De wedstrijdvoorwaarden vind je hier: 

Organisatiecomité NK dammen 2023:

  • Jan van Dijk
  • Hendrik Veenstra